Капитан III ранг о. з. инж. Милен ДолапчиевБългария. Все още нямаме правителство.

...
Капитан III ранг о. з. инж. Милен ДолапчиевБългария. Все още нямаме правителство.
Коментари Харесай

Съновидение от лето 2144-о

Капитан III сан о. з. инж. Милен Долапчиев

България. 
Все още нямаме държавно управление. Президентът е жив и привиква следващите съвещания с парламентарно показани и непредставени партии, групички, НПО-та, ПО-та, синдикати, агитки, задруги, обръчи, пръстени и ансамбли. Всяка неделя след тегленето на тото и преди „ Гласът на България “ вършим парламентарни избори. Епидемията от COVID-97 принуди ЦИК да ограничи гласуването на жителите и селяните с… „ течности от устната празнина (храчки) “. Което докара до всеобщи митинги измежду дискриминираните ковидясъли. Полиция и жандармерия едвам удържат ядосаните жители да не линчуват основния здравен контрольор. 

Учени от Българска академия на науките изнамериха прийом за гласоподаване посредством „ аромат “, само че политическата класа отхвърля да го вкара с претекста, че някои кандидат-депутати не са се къпали и това ги прави любимци за изборите. 
Другата причина да не бъде въведено гласоподаване „ по подушване “ е, че мъчно се селектира преференция, тъй като всички са омешани. 

Перманентните избори не разрешиха на Веселин Маринов да запише Коледния концерт с дребни деца и млади майки, а Лили Иванова приключи интернационалното си турне в Дар ес Саалам и Тхимпху. 

Минималната работна заплата е замразена на 750 лева и 31 ст. Пенсионната възраст доближи 102 години и 8 месеца за дамите, 105 години и 1 месец за мъжете и 110 години и 11 месеца за третия пол. 
Всички работят като IT-специалисти в домашни стационарни условия.

Предаването " Бразди " стартира своя 177-ми сезон по Българска национална телевизия. 
Любо Киров завоюва премията на Евровизията за хора с повреден слух. 
Ники Михайлов е пред бракоразвод...
 
P.S. Медведев е кандидат-губернатор на Нова Скотия.
   
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР